آب 10 لیوان
عصاره مرغ 3 بسته
هویج 4 عدد
سیب زمینی 2 عدد
ذرت 1 لیوان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
ورمیشل مقدار لازم
جعفری.نمک.فلفل مقدار لازم
درون قابلمه 10 لیوان آب بریزید و عصاره های مرغ را اضافه کنید سپس بگذارید اب جوش بیاید ( در صورت تمایل میتوانید بجای اب و عصاره مرغ از 10 لیوان اب مرغ استفاده کنید ).
هویج و سیب زمینی نگینی خرد شده را به اب مرغ در حال جوشیدن اضافه کنید و پس از اینکه سیب زمینی و هویج نرم شدند ذرت پخته ، ورمیشل ، رب گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را اضافه نمائید و بگذارید سوپ شما بپزد.
پس از اینکه سوپ جا افتاد میتوانید جعفری های خرد شده را اضافه کنید ، 10 دقیقه اجازه دهید روی حرارت بماند سپس سوپ را در ظرف بکشید و بهمراه ابلیمو سرو کنید.
نکته ها : در صورت تمایل مقداری سینه مرغ پخته و ریش ریش شده به سوپ اضافه کنید ، همچنین میتوانید ذرت را از دستور بالا حذف کنید و قارچ را جایگزین ذرت نمائید.
بهتر است رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت دهید و سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ خوشمزه تری داشته باشید.